Photo Safari - et iPad spil om verdens dyr

Animal Photo Safari et spil, der både er sjovt og lærerigt. Spillet handler om at finde ud af hvor i verden de forskellige dyr bor. Jeg har udviklet spillet sammen med mine egne børn og de elsker det.

En elefantMed mine to yngste, tvillinger på to år, bruger vi spillet til at øve os i dyrenes navne og lyde. Med min ældste, på fire år, taler vi om landene og kontinenterne. Mine børn spiller sågar spillet sammen: Lillebror siger "muh, muh" hvortil storebror svarer "Nej, det er en buffalo! Koen er i Europa" - og så bliver jeg jo stolt.

Det var vigtigt for mig at spillet både er sjovt, lærerigt og nemt at spille for børn i forskellige aldre. Det er vigtigt for mig at spil er positive, ikke-stressende og at børnene ikke bliver afbrudt konstant af "Game over", "Forkert" eller "Fejl". Der er ingen reklamer, ingen ekstra betalinger i spillet og ingen forstyrrelser.

Min børn elsker det og jeg håber også at dine vil. Prøv det. Køb spillet her

Pictures from the game

Images from the game Images from the game Images from the game Images from the game

Så er spillet om verdens dyr klar

tegning af en grisJeg har tegnet alverdens dyr: hest, ko, løve, and, giraf, tiger, næsehorn, bjørn, gås, elefant, panda, slange, buffalo, ørn, kat, ræv, laks, gris, æsel og mange flere. Jeg har fundet flotte billeder, skrevet en masse programkoder, testet, omgjort, ændret, testet, omtegnet i måneder. Og nu kan jeg stolt vise det endelige resultat i App Store.

Jeg vil elske at høre din mening om spillet, idéer til forbedringer, fejl der skal rettes. Skriv til mig. Send billeder af dyr, På facebook eller twitter.

Klar til at spille?

Photo Safari kan købes i App Store. Spillet indeholder ingen reklamer, ingen i-spillet-køb, ingen tricks og fælder. Håber at du og dine børn vil blive lige så glade for spillet som mine børn er. God fornøjelse.

Get PhotoSafari on the App Store

Like us on Facebook

News n' updates

About us

Duus.communications is a digital publishing company established in 1993. We're a small family owned business with a passion for education, culture and new technology.

Our work includes speeches, books, presentations, multimedia kiosks, multimedia cd-roms, websites, flash games, application design and ipad apps.

We just love to explore how new technology can be utilized for culture and education. If you have a great idea - let us help you make it real.

Questions or comments